top of page
Professionele wenkbrauwen

MAKE-UP, WIMPER- EN WENKBRAUWSTYLING

Bij Addicted 2 Beauty kan je terecht voor een professionele maquillage op maat.  Wil je een dagmake-up, avondmake-up, feestmake-up, bruidsmake-up dan kunnen wij daar  voor zorgen!

Wij bieden een hypo-allergeen make up gamma op basis van mineralen, zonder synthetische kleurstoffen, synthetische bewaarmiddelen of synthetische parfums, waardoor de producten zeer huidvriendelijk zijn en gebruikt kunnen worden door zeer gevoelige huidtypes.

Ook kun je in ons instituut steeds terecht voor de verzorging en het verven van jouw wimpers en wenkbrauwen.


Henna brows en wimperlifting behoren ook tot de mogelijkheden. Deze maken jouw dagelijkse beauty look helemaal af! 

Schermafbeelding-2021-01-11-om-15.24.04-

NIEUW I.AM.KLEAN

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van  i.am.klean perfect bij jouw lifestyle!  

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen.   Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam. 

De poeders staan voor zuiver, puur, natuurlijk en gezond, ze bestaan immers uit de meest natuurlijke mineralen. De andere producten zijn as natural as possible, en stralen ook een vleugje luxe uit! Zo wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar. 

Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Ontdek het complete make up gamma in onze salon, en probeer de producten naar hartelust uit aan onze uitgebreide make up tafel. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren of texturen. 

eyeliner make-up

E-MED PERMANENTE MAKE-UP

Addicted 2 Beauty is partner van E-MED en biedt hiermee ook de mogelijkheid om jouw favoriete permanente make-up te laten uitvoeren in ons instituut.  

Wanneer je niet dagelijks voor de spiegel wilt staan om make-up aan te brengen, en graag eens mooi voor de dag komt in het zwembad of zwetend na een flinke work-out kan permanente make-up ideaal zijn. Je kunt er zonder chirurgische ingreep je gezicht mee corrigeren. Het is mogelijk diverse zones te behandelen zoals de wenkbrauwen, ogen en lippen. 

Lees meer op https://www.e-medgroup.eu/e-med-touch/

Schoonheidsverzorging

E-MED PERMANENTE LASERONTHARING

Er zijn verschillende methodes om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, helaas zijn de meeste methodes ook zeer pijnlijk. Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af en zonder pijn. Met E-MED werken we op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. De laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen voor zowel mannen als vrouwen. 

Lees meer op https://www.e-medgroup.eu/e-med-laser/

Heb je nog vragen of interesse in één van bovenstaande behandelingen, neem dan contact op met Addicted 2 Beauty en wij helpen je graag verder!

bottom of page