Professionele wenkbrauwen

MAKE-UP, WIMPER- EN WENKBRAUWSTYLING

Bij Addicted 2 Beauty kan je terecht voor een professionele maquillage op maat.  Wil je een dagmake-up, avondmake-up, feestmake-up, bruidsmake-up dan kunnen wij daar  voor zorgen!

Wij bieden een hypo-allergeen make up gamma op basis van mineralen, zonder synthetische kleurstoffen, synthetische bewaarmiddelen of synthetische parfums, waardoor de producten zeer huidvriendelijk zijn en gebruikt kunnen worden door zeer gevoelige huidtypes.

Ook kun je in ons instituut steeds terecht voor de verzorging en het verven van jouw wimpers en wenkbrauwen.


Henna brows en wimperlifting behoren ook tot de mogelijkheden. Deze maken jouw dagelijkse beauty look helemaal af! 

 
eyeliner make-up

E-MED PERMANENTE MAKE-UP

Addicted 2 Beauty is partner van E-MED en biedt hiermee ook de mogelijkheid om jouw favoriete permanente make-up te laten uitvoeren in ons instituut.  

Wanneer je niet dagelijks voor de spiegel wilt staan om make-up aan te brengen, en graag eens mooi voor de dag komt in het zwembad of zwetend na een flinke work-out kan permanente make-up ideaal zijn. Je kunt er zonder chirurgische ingreep je gezicht mee corrigeren. Het is mogelijk diverse zones te behandelen zoals de wenkbrauwen, ogen en lippen. 

Lees meer op https://www.e-medgroup.eu/e-med-touch/

 
Schoonheidsverzorging

E-MED PERMANENTE LASERONTHARING

Er zijn verschillende methodes om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, helaas zijn de meeste methodes ook zeer pijnlijk. Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af en zonder pijn. Met E-MED werken we op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. De laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen voor zowel mannen als vrouwen. 

Lees meer op https://www.e-medgroup.eu/e-med-laser/

Heb je nog vragen of interesse in één van bovenstaande behandelingen, neem dan contact op met Addicted 2 Beauty en wij helpen je graag verder!