top of page
Screen_Shot_2018-04-07_at_22.35_edited.p

GREEN PEEL

Green Peel is een biologische methode, toegepast met groot succes over de hele wereld, al meer dan 50 jaar  Met hulp van moeder natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd, de huidteint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis. In één oogopslag.

De huid is complex en gelukkig het potentieel van Green peel ook. Dr.Med.Christine Schrammek-Drusio heeft de Green Peel methode nogmaals verbeterd. Het resultaat is een behandelingsmethode, individueel aanpasbaar aan de noden van de huid van iedere klant. 


Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes.

Eén methode, drie mogelijkheden.

Met de nieuwe Green Peel behandelingen kunnen we diverse behandelingsmethoden aanbieden om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstellen- ongeacht de leeftijd en huidtype. Heeft de huid nood aan een verfrissing , een actieve revitalisering of een intensieve peeling de keuze is aan jou!

bottom of page